-
Natuurinclusieve landbouw in de praktijk, boek door Louis Bolkinstituut ea
Auteur Louis Bolkinstituut ea Titel Natuurinclusieve landbouw in de praktijk Jaar 2024 Aantal blzn. 253 ISBN 9789004695542 Te koop als hardback e-book Categorie Uitgeverij Brill | Wageningen Academic Natuurinclusievelandbouw.eu schrijft over dit boek o.a.: "De belangrijkste vragen rondom natuurinclusieve landbouw worden in het boek beantwoord en het staat bomvol kennis en ervaring van agrariërs en onderzoekers van het Louis Bolk Instituut en CLM Onderzoek en Advies. In samenwerking met Hogeschool van Hall Larenstein en Aeres Warmonderhof is deze ervaring praktijkrijp gemaakt voor het leslokaal." Volg de link hieronder om dit boek als pdf gratis te downloaden. Lees meer
-
De voedselfuik, boek door Chris van Tulleken
Auteur Chris van Tulleken Titel De voedselfuik Jaar 2023 Aantal blzn. 392 ISBN 9789026359637 Te koop als e-book Categorie A Uitgeverij Ambo | Anthos “is hét boek over de verwoestende effecten van ultrabewerkt voedsel.” Lees meer
-
Naar een duurzame landbouw in 2040, boek door Meino Smit
Auteur Meino Smit Titel Naar een duurzame landbouw in 2040 Jaar 2024 Aantal blzn. 274 ISBN 9789083466644 Te koop als paperback e-book Categorie B Uitgeverij Kolisko “Op basis van uitvoerig en gedegen onderzoek brengt Meino Smit in kaart met welke inzet van land, energie en grondstoffen de landbouw in Nederland functioneert. Daaruit wordt onontkoombaar duidelijk dat het huidige landbouwsysteem onhoudbaar is: het is tijd voor een grondige herbezinning op de toekomst van de landbouw!” is een citaat van Nearchus.nl. Lees meer
-
Herstellende landbouw, boek door Mark Shepard
Auteur Mark Shepard Titel Herstellende landbouw Jaar 2019 Aantal blzn. 320 ISBN 9789062240425 Te koop als paperback e-book Categorie B Uitgeverij Vonk Uitgevers “Bijzonder aan Mark Shepard’s werk is hoe hij op enorme schaal heeft aangetoond dat je op ecologische en regeneratieve wijze een landbouwsysteem ontwerpt waar ook aan te verdienen is.” aldus Olav de Geus. Lees meer
-
Wat gaan we eten?, boek door Carolyn Steel
Auteur Carolyn Steel Titel Wat gaan we eten? Jaar 2021 Aantal blzn. 496 ISBN 9789029094535 Te koop als paperback e-book Categorie B Uitgeverij J.M. Meulenhoff NRC Handelsblad beschrijft het in het Nederlands vertaalde boek met de titel Sitopia in de oorspronkelijke Engelse uitgave en de auteur door: “In Sitopia zoekt ze, met denkers van Aristoteles tot Piketty, naar die nieuwe waarden. Goed eten vraagt kennis, tijd en vaardigheden. Goede landbouw betekent hard werken met weerbarstige materie.” Lees meer
-
De aarde zal weer vruchtbaar zijn, boek door Ellen Winkel
Auteur Ellen Winkel Titel De aarde zal weer vruchtbaar zijn Jaar 2012 Aantal blzn. 208 ISBN 9789020208382 Te koop als paperback e-book Categorie E Uitgeverij Ankhhermes “Levensverhalen van pioniers van de biologisch-dynamische landbouw in Nederland en hun streven naar een gezonde landbouw in een gezonde economie.” volgens “De online bibliotheek”. Lees meer
-
100% gifvrij slank en gezond, boek door Julia Kang
Auteur Julia Kang Titel 100% gifvrij slank en gezond Jaar 2011 Aantal blzn. 160 ISBN 9789046811214 Te koop als paperback e-book Categorie G Uitgeverij Nieuw Amsterdam “Ze vertelt waar schadelijke stoffen in voorkomen en wat de alternatieven zijn. Boordevol tips voor gezond leven en slim boodschappen doen, met als toegift een aantal heerlijke recepten.” Lees meer
-
Boter, kaas en havermelk, boek door Joris Lohman
Auteur Joris Lohman Titel Boter, kaas en havermelk Jaar 2024 Aantal blzn. 272 ISBN 9789000394104 Te koop als paperback e-book Categorie B Uitgeverij Spectrum Omschrijving van het boek wordt later nog toegevoegd Lees meer
-
Weg van de supermarkt, boek door Gerrit Jan Groothedde
Auteur Gerrit Jan Groothedde Titel Weg van de supermarkt Subtitel wat de grootgrutter niet wil dat u (w)eet Jaar 2014 Aantal blzn. 256 ISBN 9789000340934 Te koop als paperback e-book Uitgeverij Spectrum “Kritiek op de in supermarkten verkrijgbare levensmiddelen, met een pleidooi voor kleinschaligheid die kwaliteit, smaak en variatie bevordert.” aldus bibliotheek.nl. Lees meer